Partner esemény: SAVE THE DATE - április 13-14 - recruiTECH 2021

Date limite d'inscription :
Dimanche 11 Avril 2021 - 09H00

S'inscrire *veuillez noter que l'ajout de l'événement dans votre calendrier ne signifie PAS que vous êtes inscrit. Vous devez d'abord vous inscrire si vous souhaitez assister à un événement.

 

Immár 29 éve szívügyünk a francia-magyar kereskedelmi kapcsolatok fejlesztése, és  ügyfeleink üzletfejlesztési projektjeinek támogatása. Egy csatorna vagyunk, amely összeköti a piac kulcs szereplőit. Együttműködő partnerként immár második éve dolgozunk a recruiTECH csapatával, akik hasonló elkötelezettséggel igyekeznek a legújabb trendek és megoldások kapcsán összehozni a hazai toborzási piac szereplőit.

 

Az inspirációk és ötletek tárháza idén is a recruiTECH lesz április 13-14-én! A kétszer félnaposonline rendezvényre a kedvezményes early bird jegyeketmár csak február 12-ig érik el!

 

Mi már nagyon várjuk Jerome Ternynck-t (USA) a SmartRecuriters CEO-ját, aki elmondja, miért nem alkalmasak a jelenlegi kulcs mutatóink a toborzás minőségének mérésére. Egyúttal áttekintést kapunk a 2021-es rövid távú recruitment technológiai piaci irányokról.

 

A Magyar Francia Kereskedelmi és Iparkamara partnereként 15% kedvezményben részesülhet a részvételi díjból, melyet a CCIFranceHongrie15 kuponkód beváltásával tud az esemény honlapján igénybe venni.

 

 

 

Jöjjön és találjuk ki együtt a legütősebb recruitment stratégiát 2021-re!

 

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Connaissez-vous notre page Linkedin?