Conférence & Séminaire Partenaire

Konferencia - A mesterséges intelligencia fejlődése jelentette kihívások

Langue : Francia, Német, Magyar

Tarif :
Ingyenes

L'événement est terminé.

A félnapos rendezvény során francia, német és magyar szakértők fognak eszmét cserélni a mesterséges intelligencia etikai, jogi és kereskedelmi vonatkozásairól.

 

 

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara
együttműködésben a Magyarországi Francia Nagykövetség, a Magyarországi Német Nagykövetség és a Budapesti Francia Intézettel


 tisztelettel meghívja Önt egy előadásra, melynek témája:

 
 

A mesterséges intelligencia fejlődése jelentette kihívások

 
 

„mesterséges intelligencia” kifejezés először John McCarthy 1956-ban, a dartmouth-i konferencián tartott előadásában jelent meg, azóta pedig már egy olyan tág kifejezéssé vált, amely lefed minden, többé-kevésbé automatikus döntéshozatalra képes algoritmikus folyamatot. Manapság, amikor is a felügyelt tanulási módszerek egyre tökéletesebbek, ezek az algoritmusok egyre hatékonyabbak és egyre nagyobb részét teszik ki a mindennapjainknak. A szolgáltatások digitalizációján és az internethez csatlakozó tárgyak fejlődésén keresztül a mesterséges intelligencia mindenkinek jelen van a mindennapi életében.

 

Számos állami és magánszektorbeli szereplő van tudatában a mesterséges intelligencia jelentette kihívásnak és próbál behatóan foglalkozni a témával és szembenézni a mesterséges intelligencia jelentette kihívásokkal. Hogyan lehet úgy elejébe menni ennek az új technológiának és úgy támogatni azt, hogy ne fékezzük meg a fejlődését? Bizonyos etikai kérdések indokolják a mesterséges intelligencia jogi szabályozását, de nem szabad, hogy ez a gazdasági fejlődés és az innováció kárára történjen.

 

A Magyarországi Francia Nagykövetség, a Magyarországi Német Nagykövetség és a Magyarországi Francia Intézet konferenciát szervez, amelyen ezekre a kérdésekre igyekeznek választ találni.

 

A félnapos rendezvény során francia, német és magyar szakértők fognak eszmét cserélni a mesterséges intelligencia etikai, jogi és kereskedelmi vonatkozásairól.

 
 


Időpont:
2019. május 17. (péntek), 9:00-13:00

Helyszín:
Budapesti Francia Intézet 
(1011 Budapest, Fő utca 17.)
 

Szinkrontolmácsolás francia, német és magyar nyelven.

Bővebb információk a rendezvény itt elérhető plakátján és programjában:


PROGRAM

 

A részvétel a szabad helyek függvényében ingyenes.

 

A regisztráció kötelező.

REGISZTRÁCIÓ

 

 

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin

Fermer

Connaisez-vous notre page Facebook?