Forums Rencontre & Echange

KKV/Vállalkozói fogadóóra

Langue : Magyar, Francia, Angol

Date limite d'inscription :
Jeudi 21 Mars 2019 - 10H00

Tarif :
Ingyesen
Amennyiben lemondás nélkül nem jelenik meg a rendezvényen, utólagosan 2000 HUF+ ÁFA összeg kerül kiszámlázásra.

Lehetőséget kínálunk vállalkozók, KKV-k számára ingyenes, személyre szabott üzleti tanácsadás igénybevételére a többi kamarai tagtól. A cél az, hogy magyar, francia vagy angol nyelven első kézből kapjanak szakmai információt az őket foglalkoztató üzleti kérdésekben.

 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Minden résztvevő számára maximum 30 perc konzultálási időt biztosítunk tanácsadónként. Kérjük, válaszlevelében írja meg, melyik tanácsadóval és milyen nyelven szeretne konzultálni. A regisztrációt követően ennek megfelelően készítjük
el a résztvevők beosztását, amiről előzetesen tájékoztatjuk majd Önt emailben.

Jelentkezés: info(@)ccifrance-hongrie.org 

 

 

NB: A rendezvény teljes időtartama alatt a szervező által megbízott fotós és videós által fotó- és/vagy videófelvétel készülhet. Résztvevő a rendezvényre történő regisztrációval és a rendezvényen történő részvételével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a rendezvényen róla fotó- és/vagy videófelvétel készüljön, melynek a szervező vagy annak jogos felhasználója által történő korlátlan felhasználásához szintén hozzájárulását adja azzal, hogy a fotó- és/vagy videófelvétellel és annak korlátlan felhasználásával kapcsolatban semmilyen jogcímen követelése nincs.

 

 

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin

Fermer

Vous débutez à l'export ?