Stratégiai partnerségi megállapodás az Igazságügyi Minisztériummal

Az Igazságügyi Minisztérium és a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara stratégiai megállapodást kötött, amelyet az igazságügyi tárca képviseletében Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara részéről pedig Maróthy Miklós elnök írt alá.

Stratégiai partnerségi megállapodás a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával


Az Igazságügyi Minisztérium és a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara stratégiai megállapodást kötött, amelyet az igazságügyi tárca képviseletében Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Magyar-Francia kereskedelmi és Iparkamara részéről pedig Maróthy Miklós elnök írt alá.

Az aláírás kapcsán Dr. Trócsányi László kiemelte a francia-magyar gazdasági kapcsolatok kiemelkedő szerepét és dinamizmusát, hiszen a Magyarországon jelen lévő 570 francia leányvállalat közel negyvenezer magyar munkavállalót foglalkoztat. A stratégiai partnerségi megállapodás Magyarország nemzetközi versenyképességének előmozdítása érdekében olyan konstruktív párbeszédre nyújt lehetőséget a partnerek számára, amelynek során a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara 230 befektető tagja kifejtheti álláspontját a francia vállalatok számára  kedvező magyar jogi környezet kialakításával, valamint a jogszabály-előkészítés során a minőségi és hatékonysági szempontok érvényesülésével összefüggésben.
 

Igazságügyi Minisztérium

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Inscrivez-vous à notre newsletter !